Звіт про управління за 2018 рік

18.02.2019

ТОВ «Інко – Фуд Бердичів» має виробничо-збутову структуру. Виробнича діяльність підприємства направлена на виробництво і реалізацію високоякісної м’ясної продукції.

Стратегічною метою розвитку товариства є  організація прибуткового виробництва шляхом розширення  асортименту і  підвищення якості продукції, застосування нових технологій, постійної модернізації виробництва, що дозволить нарощувати об’єми  виробництва  і реалізації продукції,  закріпити    позиції на  українському  ринку, а також засвоювати  ринки  експорту. Головні стратегічні цілі підприємства:

Збільшення ринкової частки підприємства на засвоєних ринках;

Засвоєння нових ринків збуту продукції

Оптимізація асортименту, розробка і випуск нових продуктів.

Розширення присутності в сучасних роздрібних  мережах.

Оптимізація завантаження виробничих потужностей.

Завоювати  стійку  позитивну репутацію і лояльність  споживачів.

Позиціонування підприємства як високоякісного виробника  екологічно чистої  продукції.

Проективне управління контролюючими   ризиками.

Асортиментний перелік  продукції нараховує  більше 160 найменувань, в тому  числі  продукти із  свинини, продукти  із птиці , ковбаси  варені, копчені,  напівкопчені, сирокопчені, сардельки, сосиски та інші.

Вся продукція на заводі  проходить  ретельний контроль на  усіх  етапах  виробництва:  від контролю вхідної  сировини, контролю  персоналу в  застосуванні  принципів безпеки  продуктів харчування,  логістики, до  лабораторного контролю готової  продукції.

Торгівельні мережі встановлюють обов’язковою умову для  постачальників підтвердження застосування  визнаних  стандартів в  галузі безпеки харчових  продуктів.

ТОВ «Інко-ФУД Бердичів»  пройшло аудит на відповідність системи   менеджменту   вимогам стандарту   FSSC 22000( схема сертифікації  для системи  безпеки продуктів харчування,  включаючи ISO 22000:2005, ISO/TS 22002-1:2009  і додаткові  вимоги FSSC 22000) і  отримало відповідний сертифікат, підтверджуючий  відповідність підприємства  вимогам  вказаного стандарту.

Схема  FSSC 22000 дозволяє  повністю  контролювати всі етапи виробництва від закупки  сировини до  реалізації продукції . Переваг  системи FSSC 22000 в тому, що вона є:

  • міжнародною схемою безпеки  продуктів харчування;
  • при її застосуванні значно знижуються ризики в  галузі  безпеки  продукті  харчування;
  • схема дозволяє ефективно управляти  внутрішніми процесами  виробництва;
  • забезпечує можливість реалізації товарів в магазини великих  міжнародних торгівельних мереж( схема надає «ліцензію» на реалізацію)

Продукція проходить дослідження по показниках  безпеки. Вона  не містить  ГМО.

Вся  продукція  підприємства  відповідає  як українським , так і  міжнародним  стандартам.  Ковбасні вироби  и м’ясопродукти  виробляються як по  ДСТУ , та к по розробленими  підприємством   технічним  умовам( ТУ)

Вся продукція упакована в захисну оболонку и картону тару, що дозволяє забезпечити   збереження   всіх  корисних якостей м’ясних продуктів  до столу  кінцевого  споживача.

Компанія Інкофуд Україна 2018