Звіт про управління за 2018 рік
ТОВ «Інко – Фуд Бердичів» має виробничо-збутову структуру. Виробнича діяльність підприємства направлена на виробництво і реалізацію високоякісної м’ясної продукції.
Стратегічною метою розвитку товариства є організація прибуткового виробництва шляхом розширення асортименту і підвищення якості продукції, застосування нових технологій, постійної модернізації виробництва, що дозволить нарощувати об’єми виробництва і реалізації продукції, закріпити позиції на українському ринку, а також засвоювати ринки експорту. Головні стратегічні цілі підприємства:
Збільшення ринкової частки підприємства на засвоєних ринках;
Засвоєння нових ринків збуту продукції
Оптимізація асортименту, розробка і випуск нових продуктів.
Розширення присутності в сучасних роздрібних мережах.
Оптимізація завантаження виробничих потужностей.
Завоювати стійку позитивну репутацію і лояльність споживачів.
Позиціонування підприємства як високоякісного виробника екологічно чистої продукції.
Проективне управління контролюючими ризиками.
Асортиментний перелік продукції нараховує більше 160 найменувань, в тому числі продукти із свинини, продукти із птиці , ковбаси варені, копчені, напівкопчені, сирокопчені, сардельки, сосиски та інші.
Вся продукція на заводі проходить ретельний контроль на усіх етапах виробництва: від контролю вхідної сировини, контролю персоналу в застосуванні принципів безпеки продуктів харчування, логістики, до лабораторного контролю готової продукції.
Торгівельні мережі встановлюють обов’язковою умову для постачальників підтвердження застосування визнаних стандартів в галузі безпеки харчових продуктів.
ТОВ «Інко-ФУД Бердичів» пройшло аудит на відповідність системи менеджменту вимогам стандарту FSSC 22000( схема сертифікації для системи безпеки продуктів харчування, включаючи ISO 22000:2005, ISO/TS 22002-1:2009 і додаткові вимоги FSSC 22000) і отримало відповідний сертифікат, підтверджуючий відповідність підприємства вимогам вказаного стандарту.
Схема FSSC 22000 дозволяє повністю контролювати всі етапи виробництва від закупки сировини до реалізації продукції . Переваг системи FSSC 22000 в тому, що вона є:
- міжнародною схемою безпеки продуктів харчування;
- при її застосуванні значно знижуються ризики в галузі безпеки продукті харчування;
- схема дозволяє ефективно управляти внутрішніми процесами виробництва;
- забезпечує можливість реалізації товарів в магазини великих міжнародних торгівельних мереж( схема надає «ліцензію» на реалізацію)
Продукція проходить дослідження по показниках безпеки. Вона не містить ГМО.
Вся продукція підприємства відповідає як українським , так і міжнародним стандартам. Ковбасні вироби и м’ясопродукти виробляються як по ДСТУ , та к по розробленими підприємством технічним умовам( ТУ)
Вся продукція упакована в захисну оболонку и картону тару, що дозволяє забезпечити збереження всіх корисних якостей м’ясних продуктів до столу кінцевого споживача.